h1

En av många sanningar.

februari 20, 2007

För alla er som inte känner nordnegern så ska jag nu försöka ge er en liten inblick i min värld.
Jag menar då kanske inte en fullständig inblick i mitt liv utan snarare en inblick i en (av många) händelse(r) i mitt liv som faktiskt inspirerade till mitt nick här.

Det var en gång en ung man som kall dag i en kall, blåsig, regnig svensk stad skulle ta sig till sin skola. Precis som så många gånger förut så gick han (läs jag) ner för trapporna, ut ur sitt hus mot den komunala hållplatsen där han skulle vänta på den komunala kollektivtraffiken för att ta sig till skolan.
När han (läs jag igen) kom till det lilla övergångsstället vid hållplatsen fick han se en gammal, gammal, gammal tant på andra sidan. Hon var enligt vad han kunde se en sån där gammal tant som tycks har krympt ca 5 cm om året sedan hon var 60år gammal och nu vid 85 så är det praktiskt taget ett under att hon syns alls.

Han börjar gå över övergångsstället och på mitten möts dom.
Det är där det sker, den gammla, gammla, gammla tanten rätar plötsligt på sin krumma, krokiga kropp och ser upp på honom och väser (ja, hon väste faktiskt) NEGER!!!!

Den unga mannen blev så paff och chockerad att han bara gick vidare…

När han sedan kom till skolan hade det sjunkit in och han berättade detta för sina klasskompisar och alla skrattade länge åt det absurda i situationen!

En liten tant på 146cm hade väst NEGER!!! Till en STOR svart man på 187cm. Vi skrattade kanske inte så mycket åt orden som västs fram som det faktum att hon tydligen inte trodde att jag var medveten om det? (As if!?!)

/Da black one

Annons

4 kommentarer

  1. Åhh älsklingen, va kul. Du är fan bland de topp två roligaste människor jag vet, underbart att du börjar blogga. See ya in da cyberspace. Jag länkar till dig BUMS.


  2. Om du hade haft sinnesnärvaro nog så skulle du självfallet väst tillbaka:
    ”PENSIONÄÄÄÄÄRRRR”


  3. Varför fungerar inte feeden (där det står ”entries (RSS))?


  4. Tror inte han har rss-flöde ännu, my dear!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: