h1

Död åt småbarnsföräldrar!

mars 4, 2007

Jag hittar många skäl att INTE skaffa barn  men ett av de skäl som deffinitivt talar för det är att jag då får köra pansarvagn (även kallad barnvagn) på gatorna, jag kommer att kunna parkera den vart fan jag vill. Jag kommer att kunna sucka tröttsamt och himmla med ögonen när folk inte flyttar sig när jag kommer körandes med den. Jag kommer att kunna vara precis som alla sura, trötta, hängiga, bröstammande ny blivna mammor på stan. (Förutom det där med ammningen, det verkar så läskigt)

Ärligt talat skärp er!!! Jag vet att det e jobbigt med ett litet barn, men du viste förmodligen ni också INNAN ni valde att föda ett eller flera. Så sluta vara så JÄVLA SURA! Det är inte mitt fel att dina bröst kommer att hänga som taxöron, att din mage aldrig kommer att bli sig lik igen, att din rumpa nu hänger som en halvtom säck mjöl… Så ta inte ut det på mig när du dundrar fram på stan.

Ett tips till dig som känner dig träffad och känner att detta var kanske den orättvistaste beskrivningen av en nybliven förälder du någonsin läst… Till dig säger jag bara. Buhu!

Du VET att det e sant att du ger andra elaka blickar för att dom inte kastar sig åt sidan när du kommer i full fart längs med gång banan, så döm inte mig. Det e JAG som är offret här, jag!, Jag!!, JAG!!!!

Annons

2 kommentarer

  1. Hahaha!
    Word!


  2. Hahaha… Applåd!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: