h1

Det e inte lätt…

april 1, 2007

Följande hände mig en vårdag för inte så länge sedan.

Jag skulle ta mig ner till staden för att shoppa men en vän… Solen sken, fåglarna kvittrade och livet var skönt och underbart.
Plötsligt presenterade sig ett berg av oververvinnerlig beslutsångest. Där stod jag utanför våran 94kvadrats lägenhet med öppen spis, solen skinandes ansiktet och fann mig själv oförmögen att välja vilken bil jag ville köra ner till stan.
Skulle jag ta den nya PT cruisern eller den halvnya Tigran? (Den 1 år gamla Ibizan var inte äns ett alternativ)

Det är faktiskt inte lätt att ha 3 bilar på 2 personer… Barnen i afrika vet inte hur bra dom har det!!!

Annons

7 kommentarer

 1. Åh, vilket i-landsproblem, stackars dig!!
  Vad bestämde du dig för sen då?
  Jag rekommenderar starkt en personlig rådgivare som utarbetar en handlingsplan för sånna kniviga situationer. Jag har gjort det och numera har jag kontakt med honom innan varje stort beslut…som vilken bil, vilken outfit, paraply eller inte o.s.v.

  *haha*


 2. Åh, det låter fantastiskt!
  Kan jag inte få hans nummer… Jag står ofta inför dessa hysteriskt svåra situationer och blir så stressad att inte ens 2h onödig shopping hjälper längre!
  SNÄLLA HJÄLP en stackars rik musikalbög!
  *haha*


 3. Oh boy, jag hör att du är påväg nedåt! Du kan få låna honom på veckorna men alla helger och röda dagar är han min. Han står alltid standby…säger att jag är ett hopplöst fall. Kallar det kroniskt, alarmerande och snackar om avvänjning. Jag kan vänja mig vid att vara utan allt utom min garderob, bilarna, kreditkortet och lägenheten…

  Bli inte lessen eller förfärad nu men…jag tror den stackars rika musikalbögen får samma diagnos som den bortskämda glamourprinsessan.

  *haha*


 4. Hädanefter när jag tycker att mina egna problem är för futtiga vet jag vem jag ska tänka på…


 5. Nu har jag provat sträckbänken…”hittade” en på jobbet 😀 Tack för tipset, inget bilköp idag men om det inte lyckas efter ett antal försök så…


 6. Stackare!
  Du har mina sympatier.


 7. Om nu detta inte skulle vara nog så tänk på att barnen i somalia faktiskt inte ens är färdigutbildade vid 21! Ja, det är så att de inte ens når 21 års ålder och då är det ju omöjligt!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: